O nama

Otvaranje privatnih škola jezika u Srbiji početkom devedesetih moglo je izgledati kao avantura i rizik, ali danas, 20 godina kasnije, rad i rezultati škole Language Studio svedoče da taj pionirski kulturološki poduhvat osnivača ima sasvim konkretne rezultate – stotine polaznika kurseva koji su stečene diplome raznih nivoa ugradili u svoja profesionalna opredeljenja i uspešne karijere.

Naš koncept nastave i deci i odraslima pruža najsavremenije mogućnosti na planu savladavanja engleskog jezika, iste kakvim je urbano jezgro Beograda obdareno u specijalizovanim školama stranih jezika.

Našoj školi već dve decenije gravitiraju kako roditelji koji razmišljaju o budućnosti svoje dece, tako i ljudi koji su voljni da se usavršavaju i dostignu one standarde koji su danas obavezan uslov, postavljen, pre svega, od strane poslodavaca.

Sve to uočeno je na vreme u LS-u, od samog početka rada škole, koja je dijapazon svog delovanja postavila od podučavanja najmlađih, omladine i odraslih, preko prevodilačkog biroa, priprema za polaganje stranih ispita i dobijanja međunarodno priznatih sertifikata, širenja mreže  pohađanja letnjih škola u Velikoj Britaniji, do specijalizovanih poslovnih kurseva u renomiranim kompanijama.

Razvoj, uspon i nesporni rezultati škole, čiji bivši učenici često otvaraju i sopstvene škole jezika, spadaju u domen sasvim opipljivog i očiglednog. To u mnogome olakšava ambicije novih pokolenja profesora, poniklih u LS-u, da  prenose dalje visoke standarde usvajanja stranih jezika, ali i kulture naroda koje taj jezik oličava. Imajući sve to na umu, jasno je da Language Studio prepoznaje potrebe globalizacije, negujući u isto vreme domaću kulturu i tradiciju.